Ring til os på

24 47 65 16

Malerens arbejde og løsninger

Godt malerarbejde og tilfredse kunder

Vi tilbyder en bred palette af maleropgaver såvel indendørs som udendørs, og "kvalitetsstemplet" er masser af tilfredse kunder. Fra maling af vægge og lofter samt vægbeklædning og maling af udendørs træværk, facader og meget mere.

Maling af vægge og lofter - Malerfirmaet Bjarne Juul Fahnøe

Vægge og lofter

Vi rådgiver omkring den rigtige forbehandling af vægge og lofter, når de skal males og vi har stor erfaring, når der skal vælges farver. Naturligvis kan vi også hjælpe dig med selve malerarbejdet, og vi ved at det bedste resultat opnås ved et godt og korrekt forarbejde. Her har vi også ekspertisen.

Læs mere>>>

Beklædning i form af glasvæv, filt, tapet, savsmuldstapet eller skumtapet - Malerfirmaet Bjarne Juul Fahnøe

Beklædning af vægge

Man kan naturligvis male direkte på den rå mur, men oftest opsættes først beklædning i form af glasvæv, filt, tapet, savsmuldstapet eller skumtapet, hvorefter væggen males i den rigtige farve. Vi udfører vægbeklædning overalt indendørs. I stuen, på værelser, kældre og i vådrum som badeværelser og vaskerum.

Læs mere>>>

Udendørs malerarbejde fra Malerfirmaet Bjarne Juul Fahnøe

Udendørs malerarbejde

Når det udendørs træværk eller facaden skal males eller behandles kan du med fordel spørge os til råds, og vi hjælper naturligvis gerne med arbejdet. Den rigtige forbehandling og de korrekte materialer er nemlig alt afgørende for et godt slutresultat.

Læs mere>>>

Maling af udendørs træværk - Malerfirmaet Bjarne Juul Fahnøe

Træværk

Udendørs træværk er oftest bedst at male i perioden fra maj til september, når det er tørt og hvor temperaturen er stabil og højere end i vinterhalvåret. Vi maler med både træbeskyttelse og maling, og sørger naturligvis også for at træværket får den korrekte afrensning og forbehandling, så vores arbejde holder længere.

Læs mere>>>

Maling og behandling af facader og murværk - Malerfiraet Bjarne Juul Fahnøe

Facader

Når facaden skal males er det vigtigt at sikre, at det er det korrekte produkt der bruges, da ikke alle facademalinger "arbejder" sammen. Revner og sprækker i væggen skal udbedres inden malerarbejdet startes, ligesom alger og snavs naturligvis også skal vaskes af. Lad os hjælpe dig med at opnå det bedste resultat.

Læs mere>>>

Bjarne Juul Fahnøe samarbejder med Feng Shui konsulent Hanne Eskebjerg fra Hannehannd.dk

Feng Shui

Vi har indledt et samarbejde med Feng Shui konsulent Hanne Eskebjerg fra hannehaand.dk.

Hanne Eskebjerg vejleder i indretning efter Feng Shuis principper, mens vi rådgiver om farvenuancerne, når du har haft besøg af Feng Shui konsulenten.

Læs mere >>>

Vi har glade kunder

Serviceleder, Peder Fyhn, Varde Kommune

Peder Fyhn, Serviceleder

Som serviceleder for de beskyttede boliger i Agerbæk, Årre og Nordenskov er det vigtigt at kunne trække på stabile håndværkere, til at løse opgaverne. Malerfirmaet Bjarne Juul Fahnøe trækker vi ofte på, når vi skal have malet og klargjort en lejlighed til en ny beboer.

Vi har ofte behov for, at arbejdet kan udføres nu og her, og her kan firmaet også oftest træde til med kort varsel.

Vi bruger også Malerfirmaet Bjarne Juul Fahnøe som rådgiver på mindre maleropgaver, som vi selv løser.

Vi er meget tilfredse med samarbejdet.

Peder Fyhn, Serviceleder
Varde Kommune

Vi arbejder for boligselskaberne i Varde Kommune

Boligforeninger i Varde Kommune

Hos Malerfirmaet Bjarne Juul Fahnøe laver vi også opgaver for flere boligforeninger i Varde Kommune, hvor vi klargører lejligheder ved fraflytning, så de bliver klar til de nye lejere. Vi udfører bl.a. maling af vægge, træværk og døre. Vi opsætter også ny vægbeklædning og mange andre opgaver.

Vi udfører også løbende udendørs vedligeholdelses opgaver på facader og træværk i boligforeningernes boligområder.

Vi kommer rundt i lejligheder i hele Varde Kommune.