Ring til os på

24 47 65 16

Maling af træværk

Maling af udendørs træværk - Malerfirmaet Bjarne Juul Fahnøe

Det udendørs træværk skal males

Når dit udendørs træværk bliver vedligeholdt med maling eller træbeskyttelse øges holdbarheden markant. Maling af stakitter, carporte, vinduer og sommerhuse er nogle er de opgaver, som vi arbejder med i sommerhalvåret. Her er træet tørt - og temperaturerne ofte høje.

Vi anbefaler temperaturer mellem 10 og 25 grader, når der skal males udendørs træværk.

 

Inden vi går i gang med malerarbejdet

Selv i sommerhalvåret kan det jo regne i Danmark, så inden vi går i gang med at male dit træværk sikrer vi os, at træværket er tørt. På den måde sikrer vi vores malerarbejde holder. Kvaliteten i vores malerarbejder er vores bedste anbefaling.

Kontakt maleren og få gode råde

Kontakt Malermester Bjarne Juul Fahnøe på tlf. 24 47 65 16. Han er klar med gode råd og vejledning om, hvordan dit træværk får den bedste behandling med maling eller træbeskyttelse.

Vi bruger professionelle produkter fra Nordsjö

Når der skal males på udendørs træværk er der tale om emner, der ofte er udsat for både vejr og vind, og i Danmark arter vejret sig som bekendt ikke altid fra sin bedste side.

Vi bruger altid Nordsjös store udvalg af professionelle udendørs malinger, træbeskyttelser og afrensningsprodukter, når vi maler udendørs. Du kan læse mere om Nordsjös malerprodukter her.

Nordsjö har et stort udvalg i produkter til maling af udendørs træværk, som Malermester Bjarne Fahnøe benytter.