Ring til os på

24 47 65 16

Om malerfirmaet

Malerfirma med mere end 45 års erfaring i Varde og Esbjerg

Siden 1972 har du vi udført professionelt malerarbejde for både privat- og erhvervskunder, primært i Varde Kommune og Esbjerg Kommune. Vi tilbyder en bred palette af maleropgaver indendørs og udendørs, og "kvalitetsstemplet" er masser af tilfredse kunder. I dag drives malerfirmaet af 2. generation, hvor Bjarne Juul Fahnøe er malermesteren.

Idé og målsætning

Idégrundlaget er at servicere såvel offentlige, som private kunder og virksomheder med kvalitets malerarbejde og kunderne skal have en positiv oplevelse af vores arbejde.

Vores ønske er en stabil kundekreds, og derfor lægger vi vægt på høj arbejdskvalitet og service. Vi har derfor ofte mange spændende og krævende opgaver, og har igennem tiden blandt andet deltaget i restaureringer af nogle af områdets kirker samt indvendige udsmykninger i flere af områdets lokale virksomheder.

Bjarne Juul Fahnøe er 2. generation i firmaet

Malermesteren

Bjarne Juul Fahnøe er 2. generation i firmaet og blev udlært som malersvend i 1997. Siden 2009 har Bjarne været malemester i firmaet, som han i dag driver under navnet Malerfirmaet Bjarne Juul Fahnøe.

Medarbejderne

Julie Tinghus, malersvend hos Malermester Bjarne Juul Fahnøe

Julie Tinghus

Malersvend

Julie er malersvend - og blev udlært hos Malermester Bjarne Juul Fahnør i december 2016. Hun er nu en god og dygtig malersvend. Vi er rigtig glade for at fortsætte samarbejdet med Julie.

John Sørensen, malersvend hos Malermester Bjarne Juul Fahnøe

John Sørensen

Malersvend

Mere info om John Sørensen følger...

Henriette Høgh, malerlærling hos Malermester Bjarne Juul Fahnøe

Henriette Høgh

Malersvend

Henriette er udlært malersvend her i firmaet i 2012, og har efterfølgende arbejdet andre malerfirmaet i området. I 2017 vendte hun tilbage til Malermester Bjarne Juul Fahnøe, og vi er rigtig glade for at have genoptaget samarbejdet med Henriette.

Sebastian Bode, malerlærling hos Malermester Bjarne Juul Fahnøe

Sebastian Bode

Malerlærling

Sebastian startede som malerlærling i 2017 og er fuld gang med at uddanne sig til en dygtig malersvend. Hos Malerfirmaet Bjarne Juul Fahnøe har vi løbende lærlinge ansat og vi sætter en ære i at være med til at uddanne nye malere, så faget bevarer en høj kvalitet og standard.