Ring til os på

24 47 65 16

Medlem af Danske Malermestre

Malerfirmaet Bjarne Juul Fahnøe er medlem af danske malermestre

Danske Malermestre er arbejdsgiverforening og brancheorganisation for alle Danmarks malervirksomheder. Danske Malermestre består af 37 lav og mesterforeninger, og har sekretariat i både København og Århus.

Danske Malermestre blev dannet i 1990 som resultatet af en fusion mellem to arbejdsgiverforeninger for malere, Centralforeningen af Malermestre i Danmark (CMD) og Danske Maler­­mestres Arbejdsgiverforening (DMA).

Logo - Danske Malermestre

Det blå M - Danske Malermestre

En malermester med det blå M er omfattet af Danske Malermestres Garantiordning, og det blå M er din garanti for, at du har et sted at gå til med en klage, hvis du skulle være utilfreds med det arbejde, som du har fået udført.

Flere vælger en rigtig maler

Flere og flere danskere finder ud af, at det er en rigtig dårlig ide at bruge ferier og fridage på selv at male. Ikke nok med, at de bruger hele påskeferien eller alle weekender i løbet af en måned på at male paneler og vægge i stuen, på værelser og i resten af huset. Resultatet står heller ikke altid mål med anstrengelserne.

Derfor er det en god ide at få en professionel malermester til at stå for arbejdet. F.eks. Malerfirmaet Bjarne Juul Fahnøe. Malermesteren ved, hvad der skal laves, så resultatet lever op til forventningerne. Samtidig slipper du for alle anstrengelserne. Din malermester hjælpe dig til en endnu bedre oplevelse - også mens han arbejder.

Garantiordningen

Det forpligter at yde kvalitet. Alle medlemmer af Danske Malermestre er derfor omfattet af Håndværkets Ankenævn og Danske Malermestres garantiordning. Formålet er at sikre kunderne et håndværksmæssigt korrekt udført malerarbejde.

Lever malerarbejdet af en eller anden grund ikke op til dine forventninger, har du adgang til at indbringe sagen for Håndværkets Ankenævn. Ankenævnet vil i første omgang give Danske Malermestre 4 uger til at løse sagen. Hvis ikke det lykkes, vil Ankenævnet tage stilling til sagen. Får du medhold i din klage, er vi forpligtet til at efterkomme Ankenævnets afgørelse.

Det dækker garantiordningen

Klageberettigede og dermed dækket af garantiordningen er:

1.)

Private forbrugere, der som ejere får udført malerarbejde i egen bolig eller sommerhus

2)

Private forbrugere, der som lejere eller andelshavere får udført malerarbejde i egen bolig for egen regning

Følg Danske Malermestre på Facebook og Instragram

fb_logo

Danske Malermestre på Instagram

Se filmen om En Rigtig Maler