Ring til os på

24 47 65 16

Gør det selv malerarbejde

Køb malingen hos os - og gør det selv

Som malerfirma udfører vi naturligvis gerne arbejdet for dig, men du er også velkommen til at gøre det selv, helt eller delvist.

Vi kan levere de professionelle malerprodukter og værktøjer til dig, og du kan så selv gå i gang med selve malerarbejdet. Vi kan også lave de grundlæggende forberedelser med spartling, opsætning af vægbeklædning osv. og så svinger du selv malerrullen med maling.

Professionelle malerprodukter fra Nordsjö Professional

Rådgivning i valg af produkter

Det er ikke ligegyldigt, hvilke maler produkter du bruger, når du skal male væggen, loftet, træværket, carporten, sommerhuset eller det du gerne vil sætte kulør på. Den maling eller træbeskyttelse som du skal påføre skal kunne "arbejde sammen" med den eksisterende, for at resultatet bliver godt.

Vi er professionelle malere og er klar med god og faglig rådgivning omkring valg af produkter og værktøjer til malerarbejdet.

Vejledning i udførelse af arbejdet

Ønsker du selv at udføre malerarbejdet, så giver vi dig gerne råd og vejledning i udførelsen af arbejdet. Hvordan skal væggen, loftet, træværket eller det emne du vil male forbehandles, for at opnå det bedste resultat? Hvordan skal malingen eller træbeskyttelsen påføres og ikke mindst: Hvordan skal du ikke gøre?

Vores råd og vejledning kan vi give dig med på vejen til løsning af opgaven, men vores erfaring og uddannelse som malere tager længere tid. Så vurderer du at opgaven er for stor, så hjælper vi gerne med den håndværksmæssige udførelse af opgaven.

Kontakt Malermester Bjarne Juul Fahnøe

Bjarne Juul Fahnøe blev udlært malersvend i 1997 og siden 2009 har Bjarne været malemester i firmaet, som han i dag driver under navnet Malerfirmaet Bjarne Juul Fahnøe.

Kontakt Malermester Bjarne Juul Fahnøe på tlf. 24 47 65 16 eller send ham en mail på kontakt@bjarnefahnoe.dk.

Malermester Bjarne Juul Fahnøe