Ring til os på

24 47 65 16

Historien om maleren

Malerfirma med mere end 45 års erfaring

Siden 1972 har du vi udført professionelt malerarbejde for både privat- og erhvervskunder, primært i Varde Kommune og Esbjerg Kommune. Firmaet blev etableret af Helen Juul Fahnøe og drives i dag af 2. generation, hvor det er sønnen Bjarne Juul Fahnøe der er malermester.

Malerfirmaet Bjarne Juul Fahnøe tilbyder i dag en bred palette af maleropgaver både indendørs og udendørs, og "kvalitetsstemplet" er masser af tilfredse kunder.

 

Firmaets medarbejdere

Medarbejderne hos Malerfirmaet Bjarne Juul Fahnøe er et team af dygtige medarbejdere med stor erfaring inden for kvalitetsmalerarbejder. I dag består medarbejderstaben, udover malermester Bjarne Juul Fahnøe, af malersvend Helle Maria Eriksen (ansat siden 2011), malersvend Julie Tinghus, som blev udlært malersvend i firmaet i december 2016, malersvend John Sørensen (ansat i 2018) samt malerlærling Sebastian Bode, som startede som malerlærling i 2017.

Vi uddanner nye malere

Hos Malerfirmaet Bjarne Juul Fahnøe har vi løbende lærlinge ansat, og ofte flere lærlinge ad gangen. Vi sætter en ære i at være med til at uddanne nye malere, så faget bevarer en høj kvalitet og standard. Alle nyansatte elever arbejder, specielt i den første del af elevtiden, sammen med erfarne medarbejdere, for at sikre, at eleven får en alsidig og grundig indføring i malerfaget. Senere i uddannelsesforløbet får eleven mulighed for at arbejde med forskellige medarbejdere for til sidst at kunne arbejde selvstændigt med maleropgaverne.